Deelnemers

Vrijwilligers

Bezoeken

ruimte voor anders zijn

Vier van de tien Nederlanders krijgt ooit in zijn leven te maken met een psychische kwetsbaarheid. Tijdelijk of langer durend. Van depressie tot angsten, psychotische ervaringen en andere psychische aandoeningen. Dat kan veel invloed hebben op je gevoel van eigenwaarde en op je relaties met anderen.

We krijgen er waarschijnlijk allemaal mee te maken, in onszelf of in onze kring van familie en bekenden. Toch weten we vaak niet hoe we hierin goed met elkaar kunnen omgaan. Mensen reageren soms terughoudend. Er leven veel vooroordelen.

Ruimte voor Anders Zijn wil bijdragen aan een sámenleving waarin mensen openstaan voor elkaar, mét onze kwetsbaarheden en bijzonderheden.

In 2009 zijn we (binnen het toenmalige netwerk Ruimte voor Anderszijn) gestart met ons maatjesproject. Sinds 2020 vormen we een zelfstandige stichting, actief in verschillende gemeentes van de Achterhoek.

Onze voorzitter, Antita Delsing, heeft jarenlange ervaring in het veld en een breed netwerk in de Achterhoek. Jan de Grave is penningmeester en zorgt al vele jaren voor de cijfers. We op zoek naar een nieuwe secretaris. Lijkt het je wat om ons te komen versterken? We vertellen er graag meer over.

Stichting

Kvk nr: 78051894

Steun ons!
Wij zijn afhankelijk van donaties en subsidies.

Wilt u een gift doen?
Bankrekening: NL35RABO.0358035252
t.n.v. Stichting Ruimte Voor Anders Zijn

Contact

info@ruimtevooranderszijn.nl

Coördinator: Janine Meeuwsen
Werkdagen: maandag t/m woensdag
Telefoon: 06 - 20029122
janine@ruimtevooranderszijn.nl

Postadres

Stichting Ruimte Voor Anders Zijn
Merelstraat 23
7161 HM Neede